Studieordninger

Til højre på denne side kan du finde alle de gældende studieordninger på Institut for Antropologi. Der er i øjeblikket en studieordning på bacheloruddannelsen -  bachelorstudieordningen af 2011, samt en studieordninger på kandidatuddannelsen - kandidatstudieordningen af 2013. En ny kandidatstudieordning træder i kraft fra 1. september 2016. Derudover er der en studieordninger for APCB-uddannelsen: APCB 2012-studieordningen.

Er du studerende på Institut for Antropologi og ønsker yderligere information om studiet, henviser vi til henholdsvis intranet for bachelorstuderende og intranet for kandidatstuderende.

Opdeling af studieordninger i fagstudieordninger og rammestudieordning

Fra sommer 2015 opdeles studieordningerne i to adskildte dokumenter: en fælles rammestudieordning og en fagstudieordning. Rammestudieordningen gælder for alle bachelor- og kandidatuddannelser på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, og den beskriver de overordnede rammer for uddannelserne, og de regler der er ens på tværs af fakultetets uddannelser. Fagstudieordningen beskriver den enkelte uddannelse og indeholder uddannelsens opbygning, kompetenceprofil fagbeskrivelser og uddannelsesspecifikke regler.

Du kan finde den fælles rammestudieordning her.

Nuværende fagstudieordninger