Brød i Danmark

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Brød i Danmark. / Jakobsen, Gry Skrædderdal.

Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 185-194.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Jakobsen, GS 2012, Brød i Danmark. i L Holm & S Tange Kristensen (red), Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udg, Munksgaard , København, s. 185-194.

APA

Jakobsen, G. S. (2012). Brød i Danmark. I L. Holm, & S. Tange Kristensen (red.), Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udg., s. 185-194). Munksgaard .

Vancouver

Jakobsen GS. Brød i Danmark. I Holm L, Tange Kristensen S, red., Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udg. København: Munksgaard . 2012. s. 185-194

Author

Jakobsen, Gry Skrædderdal. / Brød i Danmark. Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 2. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 185-194

Bibtex

@inbook{a8ca3c6122c74ac89bf5604c2f3919e6,
title = "Br{\o}d i Danmark",
author = "Jakobsen, {Gry Skr{\ae}dderdal}",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "97-887-628-0929-1",
pages = "185--194",
editor = "Lotte Holm and {Tange Kristensen}, S{\o}ren",
booktitle = "Mad, Mennesker og M{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2.",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Brød i Danmark

AU - Jakobsen, Gry Skrædderdal

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 97-887-628-0929-1

SP - 185

EP - 194

BT - Mad, Mennesker og Måltider

A2 - Holm, Lotte

A2 - Tange Kristensen, Søren

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 44768740