Brød i Danmark
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Standard
Brød i Danmark. / Jakobsen, Gry Skrædderdal.
Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 185-194.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Jakobsen, GS 2012, Brød i Danmark. i L Holm & S Tange Kristensen (red), Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udg, Munksgaard , København, s. 185-194.
APA
Jakobsen, G. S. (2012). Brød i Danmark. I L. Holm, & S. Tange Kristensen (red.), Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udg., s. 185-194). Munksgaard .
Vancouver
Jakobsen GS. Brød i Danmark. I Holm L, Tange Kristensen S, red., Mad, Mennesker og Måltider: - Samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udg. København: Munksgaard . 2012. s. 185-194
Author
Bibtex
@inbook{a8ca3c6122c74ac89bf5604c2f3919e6,
title = "Br{\o}d i Danmark",
author = "Jakobsen, {Gry Skr{\ae}dderdal}",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "97-887-628-0929-1",
pages = "185--194",
editor = "Lotte Holm and {Tange Kristensen}, S{\o}ren",
booktitle = "Mad, Mennesker og M{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2.",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Brød i Danmark
AU - Jakobsen, Gry Skrædderdal
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 97-887-628-0929-1
SP - 185
EP - 194
BT - Mad, Mennesker og Måltider
A2 - Holm, Lotte
A2 - Tange Kristensen, Søren
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 44768740