Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen: En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning › fagfællebedømt
Standard
Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen : En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv. / Oxlund, Bjarke; Warming, Kenn; Precht, Kirsten.
København : Institut for Menneskerettigheder, 2019. 75 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning › fagfællebedømt
Harvard
Oxlund, B, Warming, K & Precht, K 2019, Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen: En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv. Institut for Menneskerettigheder, København.
APA
Oxlund, B., Warming, K., & Precht, K. (2019). Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen: En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv. Institut for Menneskerettigheder.
Vancouver
Oxlund B, Warming K, Precht K. Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen: En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv. København: Institut for Menneskerettigheder, 2019. 75 s.
Author
Bibtex
@book{82fcc68d0a524b47a148a598b6f474df,
title = "Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen: En analyse af omfang og h{\aa}ndtering set fra elevens perspektiv",
author = "Bjarke Oxlund and Kenn Warming and Kirsten Precht",
year = "2019",
month = nov,
language = "Dansk",
isbn = " 978-87-93893-24-5",
publisher = "Institut for Menneskerettigheder",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen
T2 - En analyse af omfang og håndtering set fra elevens perspektiv
AU - Oxlund, Bjarke
AU - Warming, Kenn
AU - Precht, Kirsten
PY - 2019/11
Y1 - 2019/11
M3 - Rapport
SN - 978-87-93893-24-5
BT - Sexchikane mod elever i hotel- og restaurationsbranchen
PB - Institut for Menneskerettigheder
CY - København
ER -
ID: 243439473