Tidsskrifter og foreninger tilknyttet Institut for Antropologi 

Journal of Business Anthropology

Covers of Journal of Business Anthropology

Journal of Business Anthropology er et frit tilgængeligt tidsskrift, som publicerer resultaterne af antropologisk forskning indenfor alle former for erhvervspraksis og virksomhedsorganisation.
I tidsskriftet udgives blandt andet forskningsartikler, boganmeldelser, essays og korte videoer. Alle publikationer baseres på feltarbejde, deltagerobservation og mere generelle etnografiske metoder indenfor erhvervsantropologi, økonomi and organisationsantropologi.
Journal of Business Anthropology redigeres af lektor Kasper Tang Vangkilde, tenure track adjunkt Samantha Dawn Breslin og lektor Simon Lex.
Tidsskriftet udgives kun på engelsk.

Læs mere om Journal of Business Anthropology på tidsskriftets hjemmeside

Læs også nyhedsartiklen om Journal of Business Anthropology, da tidsskriftet i 2022 blev overtaget af den nuværende redaktionsgruppe. 

Tidsskriftet Antropologi 

Tidsskrift for Antropolog covers

Tidsskriftet Antropologi er et af Nordens førende antropologiske tidsskrifter. Artikler publiceres på dansk, svensk og norsk, og tidsskriftet henvender sig til både forskere, studerende og fagfolk indenfor det antropologiske felt. 

Hvert nummer er udformet efter et bestemt tema og forsøger således både at stille skarpt på aktuelle debatter og udpege emner til videre undersøgelse. Der udkommer to numre hvert år. 

Bestil og læs mere om Tidsskriftet Antropologi på deres hjemmeside.

Antropologforeningen 

Antropologforeningen Logo

Antropologforeningen er en forening for antropologer og fagfæller. De arbejder med udbredelsen og anvendelsen af antropologisk viden og skaber faglig debat mellem antropologer.

Læs mere om Antropologforeningen og bliv medlem på deres hjemmeside.