Uddannelser – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Uddannelser

Interesseret i Antropologi ?

Herunder kan du finde link til de forskellige uddannelsesaktiviteter Institut for Antropologi tilbyder. Husk du altid er velkommen til at tale med studievejledningen om dine muligheder.

Bacheloruddannelsen i Antropologi
Bacheloruddannelsen i Antropologi er en 3-årig uddannelse, der sigter mod generelle kundskaber i antropologi og berettiger til titlen B.A. i antropologi. Læs mere om bacheloruddannelsen i antropologi på studier.ku ved at følge titellinket. Find mere information om bacheloruddannelsen ved at følge links til højre på siden.

Kandidatuddannelsen i Antropologi / MSc in Anthropology
Kandidatuddannelsen i Antropologi er en 2-årig uddannelse, der sigter mod en teoretisk videreuddannelse, tematisk og regional specia­lisering og erfaring i forskningsmetoder. Kandidatuddannelsen kan læses både på dansk og engelsk. Antropologi udbyder to specialiseringslinjer på kandidatuddannelsen, specialisering i virksomheds- og organisationsantropologi og specialisering i sundhedsantropologi. Specialiseringslinjerne er en mulighed for at få en målrettet profil på din kandidatuddannelse og dit kandidatbevis.

Bemærk at fra 1. september 2014 indføres der adgangsbegrænsning på kandidatuddannelsen i antropologi. Der vil kun være 105 ledige studiepladser pr. årgang, hvorfra nyuddannede bachelorer i antropologi fra København Universitet har forrang (jf. retskrav til nyuddannede bachelorer). Ansøgere til de resterende pladser vil blive udvalgt på baggrund af motiveret ansøgning og fagligt standpunkt.

Masteruddannelsen i Sundhedsantropologi
Masteruddannelsen i Sundhedsantropologi er en to-årig deltidsuddannelse, der giver de studerende kompetencer til at belyse de sociale og kulturelle dimensioner af sygdom og sundhed.

Merit- og tilvalgskurser
Institut for Antropologi udbyder en lang række kurser målrettet tilvalgs- og meritstuderende.

Kurser under Åben Uddannelse
Institut for Antropologi udbyder en lang række kurser, det er muligt at følge for eksterne mod betaling.