23. januar 2019

Tre antropologer skal styrke instituttets forskning i migration, bæredygtighed og social datavidenskab

Ansættelser

Institut for Antropologi ansætter tre adjunkter med fagområderne migration og mobilitet, bæredygtighed og erhvervssamarbejde samt social datavidenskab.

Institut for Antropologi ansætter tre forskere i Tenure Track Assistant Professorships (adjunkter), der hver på deres måde styrker instituttets forskning og undervisning.

Anja Simonsen forsker i migration og mobilitet. Hendes tidligere arbejde med NGO’er betyder, at hun er en formidler mellem forskellige områder af viden og politik inden for migrationsdebatten.

Simon Westergaard Lex arbejder med tværfaglig forskning i bæredygtighed og design af teknologi og opnår med sin forskning impact på samfundet.

Samantha Breslin forsker i social datavidenskab. Hun har en BA i computer science og en ph.d. i antropologi. Samantha Breslin forsker blandt andet i køn og data.

- Vi er meget stolte over, at der har været så stor interesse for stillingerne, og med de tre nye ansættelser glæder vi  os til at få styrket instituttets  undervisning og forskning inden for disse aktuelle og vigtige fagområder, siger institutleder Helle Samuelsen.

Læs mere om Tenure Track på Københavns Universitet her