Postdoc Bjarke Oxlund i TV, radio og dagblade om sin forskning i at leve gennem sundhedstal – Københavns Universitet

Institut for Antropologi > Om instituttet > Nyheder > Postdoc Bjarke Oxlund ...

16. januar 2012

Bjarke Oxlund fra Center for Sund Aldring/Institut for Antropologi var i adskillige medier torsdag d. 12. og fredag d. 13. januar. Først bragte Kristeligt Dagblad torsdag en artikel om Bjarkes forskning i ældres udbredte brug af hjemmemålinger af sundhedstal baseret på hans etnografiske studier i Vordingborg. Radio24syv bragte samme aften et indslag og interview i deres nyheder kl. 23. Foranlediget af et Ritzua telegram fredag morgen fulgte andre dagblade og nyhedsmedier trop, og fredag d. 13 var der således indslag med interview i TV2 Nyhederne kl. 19, DR TV-avisen kl. 21, og et større indslag på TV2 Øst kl. 19.30.