Studerende skriver fra Colombia – Københavns Universitet

Institut for Antropologi > Om instituttet > Nyheder > Studerende skriver fra...

30. oktober 2013

Studerende skriver fra Colombia

De to antropologistuderende Annika Isfeldt og Kathrine Dalsgaard har på baggrund af deres feltarbejde på 4. semester, forfattet en artikel om lykke og konflikt i Colombia: "Nærmest lykkelig i Colombia". Se fotos og læs artiklerne i Kristeligt Dagblad her og her(der kræves abonnement hvis hele artiklen skal kunne læses).

Colombianerne får topplacering i internationale lykkemålinger, Annika og Kathrine har interviewet colombianere om deres lykkefølelse i lyset af konflikt.

Annika og Kathrine har været af sted på feltarbejde i Colombia en måned i forbindelse med metodefaget kvalitative og kvantitative metoder på 3. semester. Artiklen er et strålende eksempel på hvordan de antropologistuderende kan formidle deres antropologiske viden.