Perle Møhl vinder instituttets undervisningspris – Københavns Universitet

Institut for Antropologi > Om instituttet > Nyheder > Perle Møhl vinder inst...

24. juni 2013

Perle Møhl vinder instituttets undervisningspris

Studieleder Helle Bundgaard (th.) tildeler instituttets undervisningspris til Perle Møhl (tv.)

På Instituttets Dag (Antropologi – her og nu) den 19. juni modtog Perle Møhl instituttets undervisningspris. Prisen blev overrak af studieleder Helle Bundgaard, der begrundede tildelingen således:

- Perle Møhl har bragt et vigtigt felt, den visuelle antropologi, til instituttet. Samtidig er hun ikke bare fuld af gode ideer – hun gennemfører dem også. Derudover praktiserer Perle vidensdeling i forhold til kolleger såvel som studerende – og det uanset om man er bachelor-, kandidat- eller ph.d.-studerende.

Institut for Antropologi har siden 2010 uddelt instituttets undervisningspris. I år medførte prisen en bog – Universitetspædagogik, som øvrige interesserede kan købe i Academic Books.