Menneskehandel og tvangsarbejde – Københavns Universitet

Institut for Antropologi > Om instituttet > Nyheder > Menneskehandel og tvan...

10. januar 2012

Menneskehandel og tvangsarbejde

Ph.d.-stipendiat Trine Mygind Korsby har udtalt sig i DR's 21 Søndag og i 3F's fagblad om menneskehandel og tvangsarbejde i Danmark.

Se indslaget fra 21 Søndag her. Læs flere artikler om de forfærdelige forhold for udlændinge i rengøringsbranchen samt Trines kommentarer til situationen her. Læs også Informations artikel om menneskehandel og tvangsarbejde her.

Trine  skriver ph.d. om menneskehandel og laver pt. feltarbejde om menneskehandel i Rumænien og har tidligere lavet feltarbejde i Italien. Inden hendes ansættelse på Institut for Antropologi har hun været ansat ved Center mod Menneskehandel, hvor hun bl.a. har skrevet en rapport om tvangsarbejde med titlen: Menneskehandel i rengøringsbranchen?