01. oktober 2013

Etnografisk Eksploratorium på antropologi.ku.dk

Institut for Antropologis hjemmeside er blevet opdateret med en repræsentation af Etnografisk Eksploratorium (EE). Her kan du læse nyheder og aktiviteter forbundet med EE, og du kan finde nyttige links til kontakt og EE’s kalender.

Etnografisk Eksploratorium er et meget aktivt forum, der gennemfører en lang række arrangementer: Pt. er følgende arrangementer eksempelvis i kalenderen:

• 4. oktober: ”Verden(er) – lancering af temanummer af Tidsskriftet Antropologi.
  • 6. oktober: ”Den Store EE Picnic” – hyggeligt fællesskab om mad, kaffe og fortællinger.
  • 7. oktober: ”Film i EE/EE Media Lab – få inspiration til formidlingsspeciale.

Etnografisk Eksploratorium er et rum (CSS. 4.1.12) til fremme af samarbejdende og eksperimenterende forsknings- og undervisningsaktiviteter på Institut for Antropologi med deltagelse af studerende og ansatte forskere.

Gå til Etnografisk Eksploratoriums side på antropologi.ku.dk