Tre hjælpelærere til faget Videnskabsteori ved Institut for Antropologi – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Ledige stillinger > Tre hjælpelærere til f...

23. oktober 2017

Tre hjælpelærere til faget Videnskabsteori ved Institut for Antropologi

Vil du være med til at begejstre og motivere 2. års antropologi studerende til at forstå mulighedsbetingelserne for antropologisk viden samt konsekvenserne heraf? Studienævnet på Institut for Antropologi søger tre kandidatstuderende som hjælpelærere i faget Videnskabsteori. Ansættelse pr. 1. februar 2018.  

Videnskabsteori er tilrettelagt som forelæsningsrække og seminarer over 14 uger. Der søges tre hjælpelærere, som får til opgave at organisere gruppediskussioner/øvelser på grundlag af opgivne spørgsmål, samt læse og give feedback på porteføljeopgaver i samarbejde med den ansvarlig underviser på kurset.  

Som hjælpelærer i Videnskabsteori bliver du knyttet til et hold studerende på ca.30, som du vil følge under hele forløbet. Holdet samles 2 timer hver uge. Du skal derudover følge forelæsningerne 2 timer pr. uge. Forelæsningerne ligger mandag kl. 13-15, hjælpelærere timerne onsdag kl. 8-10.  

Du vil være en del af et engageret team af undervisere, som du forventes at indgå i et aktivt samarbejde med. Vi forventer, at du har lyst til at engagere dig i de studerende og uddannelsen, samt at du er fagligt velfunderet.  

Hjælpelærere, der ikke tidligere har deltaget i introduktions¬kursus i anvendt pædagogik, forventes at følge dette: http://samf.ku.dk/pcs/undervisere/uvp/, inden undervisningen starter. Det er gratis at deltage og deltagelse aflønnes med 12 timer.  

Kvalifikationer  
Stillingerne kan søges af kandidatstuderende. Studerende, der er indskrevet på Institut for Antropologi foretrækkes, men det er ikke en betingelse for ansættelse.  

Ansøgningsfrist er 30.11.2017.

Læs mere om stillingen og ansøg her.