Studienævnet på Institut for Antropologi søger 3 undervisningsassistenter til "Antropologisk metode", efterår 2017 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Ledige stillinger > Studienævnet på Instit...

17. marts 2017

Studienævnet på Institut for Antropologi søger 3 undervisningsassistenter til "Antropologisk metode", efterår 2017

Tre undervisningsassistenter søges til undervisning på 3. semester af den antropologiske bacheloruddannelse ved Københavns Universitet.

”Antropologisk metode” er et obligatorisk kursus, der andrager 30 ECTS point for de studerende. Kurset bygger på færdigheder erhvervet på bacheloruddannelsens første år såvel metodisk som tematisk. Kurset består af fire moduler, der ligger i forlængelse af hinanden. Kurset ledes af lektor Bjarke Oxlund, der understøttes af tre undervisere på adjunkt/ekstern lektorniveau, samt de tre undervisningsassistenter, som dette opslag angår.

Undervisningsassistenterne vil primært blive ansvarlige for de øvelsestimer, som knytter sig til de forskellige metodiske workshops. Det er derfor vigtigt, at de undervisningsassistenter, som ansættes, besidder en høj grad af metodebevidsthed. Evnen til eksplicit at kommunikere med de studerende på 3. semester om betydningen af metodiske greb og valg står derfor helt centralt.

Ansøgningsfrist: 2. april 2017.
Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2017. 

Læs mere om stillingen og søg den her.