Studienævnet på Institut for Antropologi søger 2 undervisningsassistenter til Antropologi I & II – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Ledige stillinger > Studienævnet på Instit...

06. april 2017

Studienævnet på Institut for Antropologi søger 2 undervisningsassistenter til Antropologi I & II

Jobbet består i at give de studerende på første år af bacheloruddannelsen en generel indføring i grundlæggende aspekter af antropologifaget. Hvert af kurserne gennemgår en række af fagets centrale temaer, illustreret gennem artikler med empiriske eksempler fra hele verden. De sidste tre uger af begge kurser er helliget hver sin region.

Undervisningen foregår i en blanding af forelæsninger og holdundervisninger - med hovedvægten på holdundervisning på tre parallelt løbende hold, koncentreret om læsning og diskussion af læste tekster. Der er et fast skema med en fællesforelæsning og tre holdundervisninger per uge. Undervisningsassistenterne står for holdundervisningen og sidder med ved den ugentlige forelæsning. Som undervisningsassistent bliver du således knyttet til et fast hold studerende (ca. 30-35) på 1. semester, og på samme måde et af de andre hold på 2. semester.

Du vil være en del af et engageret team af undervisere der består af den faglige koordinator og to undervisningsassistenter.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har lyst til at engagere dig i de studerende og uddannelsen, samt at du er fagligt velfunderet. Det er et krav, at du har en kandidatgrad i antropologi og er dygtig til faglig formidling.

Ansøgningsfrist 27. april 2017

Læs mere om stillingen og søg den her.