Noujin er første flygtning i uddannelsespraktik på Københavns Universitet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > Noujin er første flygt...

16. november 2017

Noujin er første flygtning i uddannelsespraktik på Københavns Universitet

Københavns Universitet hjælper 10-15 flygtninge med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Syriske Noujin Khalil Mamao, der arbejder på Sekretariatet for Antropologi og Sociologi, er den første i et to-årigt uddannelsesforløb.

Hun har siden juli været i gang med et såkaldt IGU-forløb – en integrationsgrunduddannelse, der skal opkvalificere flygtninge og familiesammenførte til det danske arbejdsmarked. Det tager to år, hvor praktik og skole kombineres, så hun går på sprogskolen tre timer nogle dage om ugen og er resten af tiden på instituttet.

Læs hele artiklen om Noujin på Uniavisen.dk.