Muddermasker og fedtfrysning hitter: 'Unge jagter det ideelle – ældre vil af med appelsinhuden' – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > Muddermasker og fedtfr...

23. oktober 2017

- Smukke mennesker tjener mere, er gladere, får kortere straffe og har nemmere ved at låne penge i banken. Der er ingen ulemper i at være smuk, forklarer professor Mads Meier Jæger til DR Nyheder​.

Ifølge en særopgørelse fra Danmarks Statistik​ bliver der brugt flere penge på skønhed i dag end nogensinde før, og der er et klart boom i antallet af skønhedsklinikker.

Det vidner om, at det går os godt, og derfor har vi overskud til at prioritere os selv og ting, der gør os glade. - Under kriser - som for eksempel finanskrisen - bruger folk færre penge på at blive pænere, fortæller Mads Meier Jæger.

Mads Meier Jæger, Muddermasker og fedtfrysning hitter: 'Unge jagter det ideelle – ældre vil af med appelsinhuden', DR Nyheder d. 17.10.2017.