Lektor Bjarke Oxlund anvender ritualteori til at forklare den sociale undtagelsestilstand, der opstår på festival – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > Lektor Bjarke Oxlund a...

02. juni 2017

I de kommende måneder afvikles over 200 festivaler rundt om i Danmark. På nogle af dem spilles musik, på andre snakkes, på andre igen strikkes eller bedes: Det danske festival-tilbud er enormt stort og alsidigt. Det fejrede P1 Eftermiddag med et timelangt festivalstema, hvor lektor Bjarke Oxlund var inviteret med ind i studiet. Her får han lov at bruge de første 12 minutter af festivalstimen på at forklare om den sociale undtagelsestilstand, som mange genkender fra festivalsminder. I sin forklaring tager Bjarke Oxlund udgangspunkt i ritualteori.

Lektor Bjarke Oxlund, Eftermiddagen på P1, Dr P1, d. 31.05.2017.