Kun diplomati kan bringe fred til Nørrebro – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > Kun diplomati kan brin...

10. marts 2017

Kun diplomati kan bringe fred til Nørrebro

- Man skal bruge diplomati - ligesom når to lande er i krig. Internationalt findes der to måder at løse konflikter: Man kan kaste bomber i hovedet på hinanden, eller man kan forsøge at finde en diplomatisk løsning, selv om man ikke er enige, siger adjunkt Stine Krøijer til Videnskab.dk.
I forlængelse af demonstrationen og det efterfølgende optøjer, der var på 10årsdagen for Ungdomshusets ryddelse på Jagtvej 69 forklarer Stine Krøijer til Videnskab.dk​, hvordan hun opfatter konflikten mellem de unge på den yderste venstrefløj og politikerne, og hvordan hun ser, at konflikten bør løses.

Stine Krøijer, Forsker, kun diplomati kan bringe fred til Nørrebro, Videnskab.dk, d. 10.03.2017