Kejser: Vi har en aftale, til jeg laver en ny! – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > Kejser: Vi har en afta...

14. marts 2017

Kejser: Vi har en aftale, til jeg laver en ny!

Vi fylder vores kalender til randen og brænder hinanden af som aldrig før. Det er ikke kun blandt venner, det foregår men også aftaler med restauranter, læger og frisører oplever i stigende grad, at deres gæster, patienter og kunder aldrig møder op. Hvorfor pjækker vi fra aftaler, og hvad betyder det for vores relationer til hinanden?
Adjunkt Stine Krøijer var på besøg i P1-programmet 'Kejser' sammen med fremtidsforsker Anne-Marie Dahl og filosof Anders Fogh Jensen for at diskutere, hvorfor det forholder sig sådan, og hvilken betydning det har for forholdet mellem mennesker.

Stine Krøijer, Kejser: Vi har en aftale, til jeg laver en ny!, P1, d.14.03.2017.