68-generation er klar til sexrevolution blandt ældre – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Antropologi > Om instituttet > Institut for Antropologi i pressen > 68-generation er klar ...

28. september 2017

68-generation er klar til sexrevolution blandt ældre

68'er-generationen er klar til at frigøre sig og bryde tabuer endnu engang. Og endnu engang er det en sexuel frigørelse, der er tale om.
68'er-generationen hører nu til den ældre generation i samfundet, hvilket er forskningsfeldt for lektor Bjarke Oxlund. Den nye frigørelse betød en travl tirsdag på DR P1 for Bjarke Oxlund, der allerede i P1 morgen lidt over 6 blev interviewet om udviklingen i ældres seksualitet. I løbet af formiddagen fulgte DR nyheder trop med skriftlige nyheder, og senere på dagen fløj Bjarke Oxlund til DRs nye Videnskabsredaktion i Ålborg, hvor det blev til en halv times radioudsendelse om ældres seksualitet, hvor overlæge Astrid Højgaard fra Sexologisk Center ved Ålborg Universitet også deltog.

Bjarke Oxlund, Seniorsex er ikke længere et tabu, P1 Morgen, d. 26.09.2017

Bjarke Oxlund, 68-generation er klar til sexrevolution blandt ældre, DR Nyheder, d. 26.09.2017

Bjarke Oxlund, Seniorsex, Tændt P1, d. 26.09.2017.